©  www.victorzorbas.com

  English version


  French version


  German version


  Hebrew version

 
Gastenboek/ingezonden reacties
Stuur uw bijdrage naar: Info@victorzorbas.com
Pagina: [ 1 ] [ 2 ]
04-11-05
Suzanne Bosschers
Beste Victor
Vorig jaar juni (2004) ben ik op SPinalonga geweest. U heeft daar de geschiedenis verteld en het heeft mij zeer geboeid. Ook heb ik uw boeken gelezen, heel interessant!! Ik zal zeker nog eens terugkomen.
Suzanne Bosschers

12-09-05
Bert Kicken
Beste Viktor,

Vorig jaar juli, tijdens onze vakantie in Kreta, hebben wij mogen genieten van uw aanwezigheid en uw mooie verhalen, tijdens onze excursie naar en op Spinalonga. Uw verhalen hebben bij mij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Bedankt hiervoor.
Ik wens u een goede gezondheid toe en nog heel veel (werk)plezier op Spinalonga.

12-09-05
Joke en Paul
Beste Victor,
Dankzij jou hebben we een memorabele excursie gemaakt.Iemand zo (belangloos) horen praten over Kreta en Spinalonga is onvergetelijk.We hopen dat we jouw woorden nooit mogen vergeten, want zoals je meermaals aanhaalt,gebeurt het heden ten dagen nog steeds dat er mensen of groepen van mensen worden uitgesloten. Hier mensen tegen laten reageren is denken we een boodschap die jij wil overbrengen zonder te prediken en op een aangename manier.Nogmaals bedankt.

10-09-05
Theo en Marlijn
Wij waren op eigen houtje op Spinalonga en hoorden een gedreven man in het Nederlands merkwaardig klinkende zaken over het eiland vertellen. Deze man, Victor, reageerde bovendien zeer gastvrij op ons verzoek of we mochten meeluisteren, sterker: we mochten op "zijn" boot mee terug, en de rest van de excursie volgen.
Zijn verhalen hebben diepe indruk op ons gemaakt, waardoor de herinnering aan ons uitstapje blijvend verankerd is in onze geest. Dank je wel, Victor...


06-09-05
Fam. Heslinga
Beste Victor,
Spinalonga kan je alleen beleven met Victor Zorbas. Wij hebben met u een onvergetelijke excurcie gehad. Wij zijn niet alleen op het eiland geweest maar u heeft ons nog veel meer laten zien, zoals de verzonken stad, olijven farm en het dorp Kritsa. Nogmaals hartelijk dank voor deze leerzame middag.

28-08-05
thierry missiaen
Beste Victor,ongev.15 jaar geleden was ik op Spinalonga,indrukwekkend,ik heb een gedicht geschreven en dit gecombineerd met een zeer mooie foto die ik op Spinalonga nam.Ik zal foto & gedicht op mijn website zetten (vanaf 1 september):www.thierrymissiaen.be. Je kan me wel de pdf per email bevragen,indien interesse.Ik plaats ook een link op mijn site naar de jouwe.Groetjes.Thierry Missiaen-Kortrijk(Vlaanderen-Belgie)

21-08-05
marco en susan
Beste Victor, Wij zijn eind juni op Kreta geweest (Malia) maar konden geen excursie naar Spinalonga boeken met Victor ! Ook hier weer allerlei geruchten ! De gids die wij hadden vertelde alleen sumier iets over de geschiedenis en over de gebouwen die overigens worden gerestaureerd en dat wordt er niet mooier op. Maar het was evengoed wel interessant.In Agios Nicolais zagen we tot onze verbazing dat Spinalonga dus wel met Victor werd aangeboden. De dame van de excursiewinkel was zo vriendelijk U te bellen en zodoende hebben we elkaar nog gesproken over het boek dat niet meer te koop is (komt die nog terug?). We hebben toen dat andere boek gekocht welke ook zeer interessant is. Wij wensen U tot slot veel succes met Uw werk en hopen u nog eens te mogen ontmoeten. (wij wonen trouwens in Breda)

21-07-05
F. Niessen
Hooggeachte Viktor,
we hadden eergisteren de eer je gast te zijn voor een "excursie" naar Spinalonga. Het was dus geen excursie, geen spannend verhaal, geen interessant verhaal zoals wij het beleefd hebben. Nee, het was een verdrietig verhaal over de Spinalonga's in onze buurt en onze omgeving.
Zoals de griekse overheid het ware verhaal te maskeren en te verdoezelen, zo zijn er talloze overheden die op een anonieme manier het grote publiek misleiden, en het trieste is, wij trappen er keer op keer in,
Je zegt zelf, niet de geschiedenis herhaalt zich maar de mens herhaalt de geschiedenis.
Frans Niessen

01-07-05
Tata
In 1999 (alweer 6 jaar geleden, pfieuw) waren mijn vriend en ik op Kreta en hebben toen de excursie naar Spinalonga gedaan bij u. We vonden het echt helemaal geweldig! Het boekje met de handtekening heb ik nog steeds. Het verhaal was echt indrukwekkend en heb nog nooit zo aan iemands lippen gehangen, het kon niet lang genoeg duren. U vertelde het echt heel mooi! Iedere keer als ik aan de vakantie van Kreta terug denk dan denk ik altijd aan deze excursie, zal het nooit vergeten.
Groetjes Tata

P.S. En die geruchten, snap niet dat mensen zo laag kunnen zinken, ik geloofde er niets van en daarom heb ik toen gemaild en kreeg ik van u een mail terug en daar was ik heel blij om. Ik raad iedereen aan bij u de excursie te doen, want het is gewoon GEWELDIG MOOI!

20-06-05
Angela Houwen
Beste Victor,

Ik en mijn vriend Roel hebben vorig jaar augustus uw reis megemaakt. Ook wij hebben de dvd van u gekocht. Ik moest laatst aan u denken, en hoe het met u is. Vandaar even een bericht. Uw verhaal heeft ons geraakt, en we hebben het er nog vaak met elkaar, maar ook met anderen over. Ik hoop dat alles goed met u gaat, zodat u vele mensen de waarheid achter Spinalonga kan vertellen.

04-03-05
Annemarie
In 1988 zijn mijn man en ik naar Spinalonga geweest wat op ons heel veel indruk heeft gemaakt vooral de uitleg van Victor Zorbas.Dit jaar hopen wij er weer naar toe te gaan maar nu met onze twee zonen. De een is 14 en de ander 11 jaar. We hebben ze er al vaak wat over verteld maar nu kunnen ze het met hun eigen ogen gaan zien. We kijken er erg naar uit en hopen ook Victor weer te ontmoeten.

13-02-05
Lena
In 1999 ben ik met de boot naar Spinalonga geweest. Het heeft zoveel indruk op me gemaakt dat ik, na thuiskomst, aan iedereen die het horen wilde, vertelde dat er niet zo lang geleden nog melaatsen woonden. Het boekje 'Is Spinalonga het verleden' heb ik gekocht op de boot. U heeft uw handtekening erin gezet en ik heb een foto waar we samen opstaan. Ook het verhaal van dokter Sögge, die in de oorlog de leprozen hielp toen iedereen het liet afweten,zette me aan het denken.Zoals u schrijft waren inderdaad niet alle Duitsers slecht. Het was een reis om nooit te vergeten. Ik hoop er nog eens terug te komen.

07-02-05
Bob
Ik ben met u naar Spinalonga in 1988 en 1989
geweest.
Zoals u uw verhaal vertelde !
Als ik eraan terugdenk , het lijkt als de dag van gisteren.
Krijg weer kippenvel.

Hopelijk tot ziens op het mooie Kreta !!

30-01-05
marimka
Lieve Victor de allerbeste gids die er is.
Hierbij wil ik je bedanken voor die prachtige excursie die wij in seprember 2002 gemaakt hebben.Wij hebben toen gelijk 2 boeken bij je gekocht en helaas je zei dat het derde boek uitverkocht was.We hebben dags erop gelijk op het strand je boeken gelezen en waren erg onder de indruk en kregen beide weer kippevel op onze armen.
we hebben de boeken van Spinalonga het eiland der verdoemden en van Kalaupapa tot Spinalonga hopelijk kunnen we ooit aan je derde boek komen en misschien heb je er onder tussen nog meer geschreven ook die willen wij dan.Wij komen in september weer naar kreta en doen uiteraard weer de excursie naar spinalonga en wij hopen en doen onze best dat wij dan jou weer als gids hebben want wij willen geen andere alleen jou .

Pagina: [ 1 ] [ 2 ]


Victor Zorbas
Agios Nikolaos
Crete Greece
0030 2841028037
Info@victorzorbas.com